Sicilie a la carte
 • Terug naar af
 • Met zijn tweetjes
 • Met de kids
 • Met vrienden en vriendinnen
 • Met je bedrijf
 • Het begin…

  Vanaf mijn 16e ging ik vrijwel altijd op vakantie naar Italië. Het liefst zo vaak en zo lang mogelijk. La Vita e Bella, of La dolce vita, ik vond het fantastisch. De fascinatie voor Italië is altijd gebleven en inmiddels woon en werk ik alweer heel wat jaartjes op Sicilië, heerlijk!

  Passie!

  Mijn liefde voor Italië, lekker eten en lekker koken en passie voor oldtimers, heeft uiteindelijk gemaakt dat ik 13 jaar geleden met Sicilieperklassieker begonnen ben. Bij Sicilieperklassieker en nu ook Sicilië à la carte kom je als reislustige klant terecht bij een kleine reisorganisatie die maatwerk rondreizen op Sicilië organiseert. De spil en ruggengraat van het bedrijf ben ik, Ben Hofman.

  Ideale combinatie

  Al 12 jaar woon en werk ik als Nederlander op Sicilië en daarmee onderscheidt Sicilië a la carte duidelijk van andere reisorganisaties. De combinatie van iemand die dezelfde punctuele mentaliteit van de klant heeft en (her)kent, maar ook in Italië woont en daardoor heeft leren omgaan met de charmante maar verre van georganiseerde Siciliaanse mentaliteit is uniek. Juist die combinatie maakt dat je zorgeloos en in alle vrijheid optimaal van de geneugten van het eiland kunt genieten!

  Eigen ervaring

  Ik heb zelf in alle hotels geslapen en ontbeten, in alle restaurants gegeten en alle weggetjes, van boulevard tot zandpad vooraf voor je verkend. Alles wat je aantreft in het reisaanbod van Sicilië à la carte is dus echt gezien, uitgetest en goed bevonden. Wanneer je een vraag hebt, mailt of belt, dan krijg je mij, Ben Hofman, gewoon zelf aan de telefoon.

  Ben je nieuwsgierig geworden naar Sicilië en heb je zin om dit schitterende, intrigerende Italiaanse eiland te komen ontdekken? mail of bel dan gerust en we maken er samen een onvergetelijke reiservaring van!

  Hartelijke groet, Ben Hofman